top of page
  • joru-t

Har du lyst til å begynne å male?

Da skal du velge et intuitivt malekurs.


Et intuitivt malekurs vil gi deg en innsikt i hvordan man kan male fra sitt indre og uttrykke det som har med de innerste følelsene å gjøre. Du får bruke dine intuitive evner og utforske din 6. sans. Dette er spesielt fint for dem som er usikker på seg selv og som aldri har kjent på de indre følelsene de bærer på eller har fått brukt sine evner.

Vi bruker både meditasjon og musikk.


Det legges opp til et morsomt kurs, der en ikke setter noen krav til presentasjoner, men du får leke med akrylmaling og farger på papir og på lerret.

Du trenger hverken å kunne tegne eller male, for kurset går ikke ut på å få til flotte bilder, men å våge å ta frem dine kreative evner og å ha det gøy. Kurset passer derfor for alle, både for de som kan og de som ikke kan male, men vi tilrettelegger mest for nybegynnere og de som ikke har så stor erfaring med denne måten å jobbe på. Proffer vil nok ikke lære særlig nytt når det gjelder selve malingen, men heller få åpnet opp for den intuitive biten og lære litt om hva farger betyr i livet vårt.


Gjennom meditasjon vil vi også forsøke å ta frem til overflaten det som ligger innerst inne i deg, i dybden av sinnet ditt. Det du maler blir da ditt unike maleri. Sammen vil vi til slutt se om bildet som er malt kan fortelle noe.

Du vil også få en innføring i bruken og mulighetene du har med akrylmaling. Hvordan en blander farger og hvordan du kan "bygge opp" et bilde. Litt om metoder og teknikker, og vi vil også gå litt inn på de forskjellige fargenes betydning og fargeblandinger, så kurset vil også være for dem som ikke er så alternative.


Du kan selv ta med deg det du vil bruke av ditt eget maleutstyr om du ønsker det, men alt du trenger vil være tilgjengelig på kurset. Det du MÅ ta med er maleklær. Da det fort kan komme litt maling på avveie, bør du ta med deg noe du ikke er redd for skal bli ødelagt. Gjerne noe som er litt løst og ledig. Tenk også på de skoene du har på deg, for det kan fort komme maling der også.


Siden vi kommer til å bruke meditasjon kan det være greit med en varm genser. Noen tepper er også tilgjengelige på kurset. Den som ikke vil sitte på en stol og meditere må ta med seg et underlag eller noe å ligge på.

20 visninger0 kommentarer
bottom of page